Luc Kohsiek nieuwe voorzitter RvC Evides

Portretfoto van Luc Kohsiek

De algemene aandeelhoudersvergadering van Evides Waterbedrijf heeft de heer drs. Luc Kohsiek per 1 oktober benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Hij volgt mevrouw ir. Annemieke Nijhof op van wie de benoemingstermijn afloopt. 
 
De heer Luc Kohsiek is sinds 2009 dijkgraaf van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Van huis uit fysisch geograaf startte hij zijn loopbaan als onderzoeker bij het Waterloopkundig Laboratorium en de Universiteit van Utrecht. Daarna was hij werkzaam in diverse managementfuncties bij Rijkswaterstaat en het RIVM. Van 2002 tot 2009 was hij plaatsvervangend directeur-generaal bij Rijkswaterstaat. 
 

Nieuwe commissaris

De aandeelhoudersvergadering benoemde tevens per 7 september de heer drs. Arno Tuinebreijer als nieuwe commissaris. Arno Tuinebreijer is vice president HR van de classificatiemaatschappij voor schepen en offshore-installaties DNV GL en is gastdocent Strategische HR en Leiderschap aan de Universiteit Nijmegen.  
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.