Thuis aan de slag met kraanwater

Bewust campagne banner voor badjes met drinkwater

We werken in Nederland zoveel mogelijk thuis en blijven nog steeds binnen met mooi weer. Wist u dat u ook binnenshuis leuke spelletjes kunt doen met kraanwater? Wij bieden een aantal tips. Zo wordt het thuisblijven een stuk leuker!

Waterproefjes

U kunt binnenshuis met kinderen leuke proefjes doen met kraanwater. Zo maken ze met slechts een paar gevulde flessen watermuziek, leert u kinderen hoe ze papier onder water droog kunnen houden en maakt u gemakkelijk zelf gezonde waterijsjes. Benieuwd naar de waterproefjes? U vindt ze hier

Waterquiz en kleurplaten

Is uw kind een echte kenner en wil hij/zij die kennis testen? Dat kan met de drinkwaterquiz. Voor de allerkleinsten hebben we leuke kleurplaten van onze mascotte Evi en van Water for Life. Print ze uit en kleuren maar!

Waterpret

Plaatst u een pierenbadje in de tuin of op het terras om tijdens het mooie weer in af te koelen? Giet het kraanwater dan niet weg maar gebruik dit voor de planten binnen én buiten.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.