VEI presenteert Jaarverslag 2020

Coverfoto van werkers die een wateraansluiting plaatsen

Ook voor Vitens Evides Internationaal (VEI) is 2020 een turbulent jaar geweest. Als volle dochterbedrijf van Vitens en Evides zet zij zich in namens 7 Nederlandse drinkwaterpartners voor betere watervoorzieningen in ontwikkelingslanden. Ondanks de niet te onderschatten impact van COVID-19 op VEI en haar partners, zijn er grote mijlpalen behaald.

Ruim 365.000 mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika hebben duurzame toegang gekregen tot waterdiensten. Dit dankzij de gezamenlijke inspanning van alle partners, medewerkers, financiers en waterbeheerders. Door deze unieke samenwerking zijn er in 2020 elke dag wel 1.000 mensen geholpen aan drinkwater en/of sanitaire voorzieningen. Een indrukwekkende prestatie waarbij VEI honderden werknemers van waterbedrijven beschikbaar stelt. Op deze manier helpen zij elk jaar direct en indirect honderdduizenden mensen aan goede watervoorzieningen. Voornamelijk in gebieden met lage inkomens in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Lees hier meer over in het jaarverslag van VEI 2020.

Wilt u meer weten over ons klantenfonds Water for Life? Kijk dan op www.waterforlife.nl/doneer.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.