2022

Werkzaamheden in Heinenoord

Vanaf maandag 14 maart gaat Evides Waterbedrijf in de gemeente Hoeksche Waard het drinkwaterleidingnet onder hoge druk doorspoelen. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden heeft u als inwoner van Heinenoord een kleine kans op bruin water en een wisselende waterdruk, wanneer we bezig zijn in uw wijk.

March 9, 2022
Een medewerker van Evides draait een waterkraan open. Het water spuit uit de kraan. Op de achtergrond staat een Evides bus.

De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Op  waterstoring.nl/evides kunt u zien wanneer we in uw wijk aan het werk zijn. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om ook in de toekomst schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren.

Hoe gaat u om met bruin water?

Op www.evides.nl/bruinwater leest u wat bruin water is en hoe u ermee om kunt gaan. Bruin water is niet schadelijk voor uw gezondheid. Het ziet er minder fris uit, maar het is niet erg als u ervan gedronken heeft.

Bewust watergebruik

Het leveren van een betrouwbare waterkwaliteit is van essentieel belang. Wanneer het noodzakelijk is voeren wij daarom werkzaamheden uit, ook in drogere perioden. Dit doen we zo bewust mogelijk. Indien mogelijk brengen we het water dat vrijkomt via een plantsoen, sloot of rivier terug de natuur in.

Meer informatie?

Op  waterstoring.nl/evides kunt u zien wanneer we in uw buurt aan het werk zijn. Wilt u meer lezen over de kwaliteit van uw drinkwater? Bezoek dan de pagina  Waterkwaliteit en -hardheid.

Onze excuses voor het ongemak.

Deel deze pagina
© 2024