Vrouw vult waterfles bij Water tappunt bij Maassluis

Tappunten en meer

Wilt u een Openbaar Drinkwatertappunt aanvragen, heeft u een tijdelijke drinkwateraansluiting en/of promotiematerialen nodig voor een evenement of wilt u in uw horecagelegenheid kraanwater serveren in onze karaffen? Op deze pagina leest u wat u daarvoor moet doen.

Man wast zijn handen bij een drinkwaterpunt.

Overzicht Openbare Drinkwatertappunten

Nederland staat bekend als het land met het beste kraanwater ter wereld. Steeds meer mensen willen tijdens het wandelen, fietsen of winkelen ook over lekker fris drinkwater beschikken. Om in deze behoefte te voorzien, heeft Evides openbare drinkwatertappunten. Deze zijn al op veel plaatsen gerealiseerd.

Naar de kaart
Een foto van een drinkwatertappunt

Aanvragen Openbare Drinkwatertappunten

Wilt u ook een Openbaar Drinkwatertappunt in uw gemeente of voor uw school? Dat kan, ze zijn bijna overal te plaatsen: in winkelgebieden, langs wandel- en fietsroutes en bij speelpleinen. Zolang het maar een openbaar toegankelijke ruimte is en er een drinkwaterleiding in de buurt ligt. 

Naar aanvragen Openbaar Drinkwatertappunt
Meisje tapt water in haar Evides bidon

Aanvragen kraanwaterbidons

Elk jaar kiezen wij evenementen uit binnen het gebied waar Evides water levert die wij ondersteunen met kraanwaterbidons. Wilt u met uw activiteit hiervoor in aanmerking komen? En vindt uw evenement over 3 weken of later plaats? Vraag dan via onderstaand formulier de bidons aan.

Kraanwaterbidons aanvragen

Evides medewerker aan het werk.

Aanvragen tijdelijke drinkwateraansluiting

Heeft u een tijdelijke drinkwatervoorziening nodig voor uw evenement dat plaatsvindt in ons levergebied? Dan kunt u bij ons een wateraansluiting aanvragen via een opzetstuk.

Meer over aanvragen tijdelijke aansluiting
Een afbeelding van kraanwater op tafel

Kraanwater op tafel

Wij willen het horecaondernemers gemakkelijk maken om duurzaam en gezond kraanwater te serveren. Daarom bieden we horeca in Zuidwest-Nederland gratis kraanwaterkaraffen aan.

Naar kraanwater op tafel
© 2023