Zakelijke hulp bij betalen

Wat goed dat u hulp zoekt bij het regelen van uw betalingen. Er zijn verschillende manieren waarmee we u kunnen helpen.

  • Passende betalingsregeling
  • Persoonlijk gesprek
  • Hulp van de gemeente
  • Hulp voor zzp’ers

Door op tijd naar een oplossing te zoeken bij geldzorgen zorgt u ervoor dat de kosten niet hoger worden. Het merendeel van de ondernemers met een betalingsachterstand vindt een oplossing door om hulp te vragen.


 Persoonlijke oplossing voor uw situatie

Evides heeft een sociale en warme incassoprocedure. Wij denken met u mee en zorgen samen voor een passende, duurzame oplossing. Bekijk hieronder wat het beste bij uw situatie past. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Daarmee zet u al uw eerste stap. Wacht niet langer en kom vandaag nog in actie.

$name
Passende betalingsregeling

Bij een betalingsregeling spreken we met elkaar een aantal termijnen af waarin u uw betalingsachterstand betaalt. Hierbij kijken we naar wat bij uw situatie past. Neem contact op met onze klantenservice om te kijken of u in aanmerking komt.

Neem contact op

Logo Evides waterbedrijf

Persoonlijk gesprek

Wilt u een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met een specialist betaalproblemen? Maak dan een afspraak. We bekijken samen wat een goede en blijvende oplossing voor uw situatie is.

Neem contact op

Logo gemeente Rotterdam

Hulp in de regio Rotterdam

Evides heeft afspraken gemaakt met de gemeente Rotterdam over hulp bij betalingsproblemen. De gemeente betaalt regelmatig de kosten voor hulpverlening. Het Regionaal Bureau Zelfstandigen werkt voor de meeste gemeenten in de regio Rotterdam en helpt ondernemers met financiële problemen. Maak vandaag nog een afspraak voor een telefonisch gesprek.

Maak een afspraak

Spraakballonnetje vraagtegen en puntjes

Hulp vanuit andere gemeenten

Evides heeft afspraken gemaakt met gemeentes over hulp bij betalingsproblemen. De gemeente betaalt regelmatig de kosten voor hulpverlening. Bekijk in deze video wat uw gemeente voor u kan doen en neem contact op met uw gemeente.

Bekijk de video

Geldzaken voor zzp’ers

Als zzp'er moet u veel financiële zaken zelf regelen. Denk aan uw financiële administratie, verzekeringen en uw pensioen. Maar ook op belastinggebied gelden andere regels voor zzp'ers dan voor werknemers. De website Wijzer in Geldzaken helpt u met alle financiële vragen waar u als zzp’er mee te maken kunt krijgen.


Alle informatie bij elkaar

Samen aan een oplossing werken

Evides werkt met een sociale incassoprocedure. Dat betekent dat we onze klanten helpen om betalingsproblemen voor de lange termijn op te lossen en nieuwe achterstanden te voorkomen. Door bijvoorbeeld samen op zoek te gaan naar een passende oplossing, door een betalingsregeling af te spreken of door onze klanten te verbinden aan een specialist schuldhulp. Het doel is altijd: samen aan een oplossing werken!
Warm incasseren logo

Met onze incassoprocedure voldoen we aan de eisen voor het keurmerk Warm Incasseren en zetten we ons elke dag in om de schuldenlast van klanten te verminderen. 

Veelgestelde vragen

Kan ik een betalingsregeling krijgen?

Dit hangt af van uw situatie en hoe groot uw betaalachterstand is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een persoonlijk gesprek met Evides om samen te kijken naar een oplossing. Wat kan ik doen?

Voor een vrijblijvend gesprek met een specialist schuldhulp kunt u contact met ons opnemen. We werken hiervoor samen met wijkteams. In zo’n gesprek kijken we samen met u wat een goede en blijvende oplossing voor uw situatie is.

Ik kan de facturen van Evides niet betalen. Wat moet ik nu doen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat het u niet lukt om onze facturen te betalen. Door op tijd naar een oplossing te zoeken, zorgt u ervoor dat de kosten niet hoger worden. Op onze incassopagina vindt u meer informatie over onze sociale incassoprocedure en de mogelijkheden die er zijn om samen tot een oplossing komen.

Voor welke gemeentes werkt het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ)?

Het RBZ werkt voor de volgende gemeenten in regio Rotterdam:

Alblasserdam Krimpen a/d Ijssel Rotterdam 
Brielle Lansingerland Schiedam 
Capelle a/d Ijssel Leiden Sliedrecht
Dordrecht Leiderdorp Vlaardingen
Gouda Maassluis  Westvoorne
Hardinxveld-Giessendam  Midden-Delfland Zoetermeer 
Hellevoetsluis  Nissewaard  Zuidplas
Hendrik-Ido-Ambacht Oegstgeest  Zwijndrecht
Hoeksche Waard Papendrecht  
Krimpenerwaard Pijnacker-Nootdorp  

Ik wil betrouwbare informatie over geldzaken voor zzp’ers. Waar vind ik alle informatie?

Wijzer in Geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Deze website helpt u met alle financiële vragen waar u als zzp’er mee te maken kunt krijgen.

Alle informatie bij elkaar

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.