Kans op verlaagde waterdruk in oosten Goeree-Overflakkee 19 – 27 september

Monteurs voeren leidingwerkzaamheden uit

Om u nu en in de toekomst van betrouwbaar drinkwater te voorzien, voert DELTA Infra BV namens Evides Waterbedrijf onderhoudswerkzaamheden uit aan een van de pompstations. Dit in de periode van maandag 19 september tot en met dinsdag 27 september 2016.

Woont u in Ooltgensplaat, Langstraat, Achthuizen en omgeving? Dan is het mogelijk dat u in deze werkperiode tijdelijk een verlaagde waterdruk ervaart. De kans hierop is groter tijdens de pieken in het waterverbruik tussen 8:00 en 10.00 en 18 tot met 21:00 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Vragen?

Zie www.DELTA.nl.nl/water of bel naar 0800-5150. Evides Waterbedrijf levert drinkwater in Zuid Holland Zuid, Zeeland en de Brabantse Wal. DELTA verzorgt het beheer van en onderhoud van het leidingnet in Zeeland, Goeree-Overflakkee en de Brabantse Wal. DELTA Netwerkgroep voert dit uit.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.