Rotterdam: Straatweg

In september 2015 zijn we gestart met werkzaamheden aan de Straatweg, Rotterdam. Onder ondere zullen drinkwaterleidingen worden vervangen. Wij voeren deze werkzaamheden uit samen met de gemeente Rotterdam (vervanging riool) en netbeheerder Stedin (vervanging gas en elektriciteit). Gefaseerd worden de kabels en leidingen vervangen in de Straatweg en een aantal zijstraten.

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden zijn gestart in september 2015 en duren naar verwachting tot eind 2016. Afhankelijk van onder meer de weersomstandigheden kan de planning veranderen, wij proberen dit te voorkomen. Specifieke planningen van de fases en voortgang van de werkzaamheden kunt u lezen op www.rotterdam.nl/straatweg of in de nieuwsbrieven:

Uw drinkwatervoorziening

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houdt u beschikking over drinkwater. Wel kunnen geplande leveringsonderbrekingen plaatsvinden. U heeft dan tijdelijk geen drinkwater. Wij informeren u tijdig over geplande leveringsonderbrekingen via een kaartje in uw brievenbus, zodat u zich kunt voorbereiden. 

Overlast tijdens de werkzaamheden

Helaas is overlast bij werkzaamheden onvermijdelijk. Afzettingen, geluidsoverlast, extra verkeer en dergelijke kunnen vervelend zijn. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken. Woningen en bedrijven blijven vanzelfsprekend te voet bereikbaar. Komt er onverwachts geen drinkwater uit de kraan of ziet u een lekkage, bel dan direct naar het storingsnummer van Evides Waterbedrijf 0900 07 87 (24 uur per dag).

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.