Voorwaarden gebruik Mijn Evides

Op het gebruik van onze website en internetdiensten (zoals Mijn Evides) zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing die voor de afname van de desbetreffende diensten en producten gelden. Door de website en internetdiensten van Evides te gebruiken, accepteert u als gebruiker deze voorwaarden.

De gebruiker is verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van wijzigingen van zijn/haar persoonlijke gegevens, zoals wijzigen van een e-mailadres en andere wijzigingen die voor Evides van belang zijn voor het kunnen aanbieden van de online diensten.

Door uw registratie voor Mijn Evides abonneert u zich automatisch op de e-mailservices van Evides. Informatie & ontwikkelingen over de producten en diensten die u bij ons afneemt gaat u voortaan per e-mail ontvangen. Wilt u dit niet dan kunt u dit eenvoudig wijzigen en/of afmelden via Mijn Evides.

Bij verschillen tussen gegevens en informatie vanuit de online diensten enerzijds en de administratie van Evides anderzijds, prevaleren de gegevens in de administratie van Evides, tenzij de gebruiker aantoont dat deze onjuist zijn.

Het beèˆindigen van het gebruik van Mijn Evides kan gemakkelijk via de optie account instelling wijzigen als u bent ingelogd op Mijn Evides.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.