Vestigingen en voorzieningsgebied

Bekijk hier onze vestigingen en ons voorzieningsgebied. Bent u een zakelijke relatie of leverancier en heeft u een afspraak op een van onze andere kantoren of productielocaties? Bekijk dan hier onze adressen en routes. Op diverse locaties zijn laadpalen aanwezig.

Toegang en regels

Onze productielocaties zijn niet vrij toegankelijk. Heeft u een afspraak dan dient u zich bij aankomst te legitimeren bij de beveiliging.

Het is verboden om met drones te vliegen boven onze productielocaties.

Voorzieningsgebied

Het voorzieningsgebied is opgedeeld in regio Noord en regio Zuid. Deze afdelingen zijn verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van de leidingen.

Regio Noord
Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag (Wateringseveld), Dordrecht, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Maassluis, Midden-Delfland, Rotterdam (inclusief Hoek van Holland en de havens), Schiedam, Nissewaard, Vlaardingen, Westland, Westvoorne en Zwijndrecht (Heerjansdam)
Voorziet enkele percelen in Rijswijk, Bergschenhoek, Ridderkerk, Delfgauw en Pijnacker.

Regio Zuid
Bergen op Zoom (Halsteren en Lepelstraat), Borsele, Goeree-Overflakkee, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen, Woensdrecht

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.