Selectieprocedure Management Traineeship

1. Solliciteren
Je stuurt je cv en motivatiebrief naar ons toe en maakt een account aan om in te kunnen loggen in jouw persoonlijke omgeving. Binnen deze omgeving ontvang je meer informatie over jouw sollicitatie.

2. Selectie
Zodra we jouw sollicitatie hebben beoordeeld, ontvang je van ons een reactie. Als we op basis van jouw cv en motivatiebrief een match zien, wordt je uitgenodigd voor een kennismaking.

3. Assessment
Na afloop van het kennismakingsgesprek vragen we je aanvullend een assessment te doorlopen, zodat we nog beter in kaart kunnen brengen welke aanknopingspunten er zijn tussen jouw profiel en dat van de functie. Wanneer je het benodigde werk- en denkniveau in bezit hebt, wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de MT-leden die betrokken zijn bij het traineeship. De uitkomsten worden eventueel meegenomen in een persoonlijk ontwikkeltraject.

4. Sollicitatiegesprek
Binnen het sollicitatiegesprek bekijken twee MT-leden in hoeverre ze overeenkomsten zien met jouw profiel en dat van de functie van management trainee. Daarnaast geef je een korte presentatie over je afstudeeropdracht. De MT-leden kunnen zo goed inschatten op welk gebied je al vaardigheden hebt ontwikkeld en op welke afdeling binnen de organisatie je eventueel kan starten. Wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn, kan je instromen in het traineeship.

5. Overeenkomen arbeidsvoorwaarden
Los van de selectiegesprekken gaat de HR adviseur met je in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en de verdere procedure rond de indiensttreding.

6. Screening
Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schrijft voor dat, ter bescherming van de nationale veiligheid, bepaalde screeningsonderzoeken worden uitgevoerd binnen bedrijven die onderdeel uitmaken van de vitale infrastructuur. Dit betekent dat alle medewerkers een VOG dienen te overleggen.

7. Indiensttreding
Zodra de formele zaken positief zijn afgehandeld, treedt je in dienst bij Evides en help jij mee aan het waardevol maken van water!

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.