Medewerkers vertellen

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Dat moet je eigenlijk zelf ervaren. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, werksfeer en afwisseling in werk, laten we graag een paar van onze collega's aan het woord.

alt

Hogeropgeleiden vertellen

Christiaan van Egmond, Management Trainee: “Als trainee word je op diverse plekken ingezet. Zo ben ik voor vier maanden in Mozambique werkzaam geweest om lokale waterbedrijven te helpen. Een geweldige ervaring! Het aantrekkelijke van werken bij Evides is de prettige werksfeer en ruimte voor begeleiding en opleiding.”

Bekijk ook de ervaringen van Projectleider René van Beek en Process Engineer Vincent Toussaint.

Bekijk de video

alt

Mbo'ers vertellen

Koos Dittmar, Medewerker Maintenance: “Ik voer onderhoudswerkzaamheden uit op de waterzuiveringsinstallaties. Je komt zo in contact met veel andere collega’s waar je veel van kunt leren. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Samen met andere jonge medewerkers volg ik een opleiding waarmee ik mijn vakkennis en competenties nog verder kan ontwikkelen.”

Bekijk ook de ervaringen van Procesoperator Corine de Kwant en Monteur Akin Ibis.

Bekijk de video

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.