Hulp bij betalen

Wat goed dat u hulp zoekt bij het regelen van uw betalingen. Er zijn verschillende manieren waarmee we u kunnen helpen.

  • Passende betalingsregeling
  • Persoonlijk gesprek
  • Actieplan om uw schulden op te lossen
  • Meer overzicht

Door op tijd naar een oplossing te zoeken bij geldzorgen zorgt u ervoor dat de kosten niet hoger worden. Maar liefst 98% van de mensen met een betalingsachterstand vindt een oplossing door om hulp te vragen.


Persoonlijke oplossing voor uw situatie

Evides heeft een sociale en warme incassoprocedure. Wij denken met u mee en zorgen samen voor een passende, duurzame oplossing. Bekijk hieronder wat het beste bij uw situatie past. Alle mogelijkheden zijn gratis. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Daarmee zet u al uw eerste stap op weg naar een leven zonder schulden. Wacht niet langer en kom vandaag nog in actie.

$name
Passende betalingsregeling

Bij een betalingsregeling spreken we met elkaar een aantal termijnen af waarin u uw betalingsachterstand betaalt. Hierbij kijken we naar wat bij uw situatie past. Neem contact op met onze klantenservice om te kijken of u in aanmerking komt.

Neem contact op

Logo Evides waterbedrijf

Persoonlijk gesprek

Wilt u een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met een specialist betaalproblemen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We bekijken samen wat een goede en blijvende oplossing voor uw situatie is.

Maak een afspraak

Nibud nvvk logo

Beginnende schulden

Wilt u snel aan de slag met uw beginnende schulden om ervoor te zorgen dat ze niet hoger worden? Met een goed actieplan kunt u al in 6 stappen van uw schulden af zijn!


Actieplan maken

Informatie over geldzaken

Wilt u het goed geregeld hebben en ook voorbereid zijn op de toekomst? Op deze site vindt u alle financiële informatie overzichtelijk bij elkaar.Alle informatie bij elkaar

Samen aan een oplossing werken

Evides werkt met een sociale incassoprocedure. Dat betekent dat we onze klanten helpen om betalingsproblemen voor de lange termijn op te lossen en nieuwe achterstanden te voorkomen. Door bijvoorbeeld samen op zoek te gaan naar een passende oplossing, door een betalingsregeling af te spreken of door onze klanten te verbinden aan een specialist schuldhulp. Het doel is altijd: samen aan een oplossing werken!
Warm incasseren

Met onze incassoprocedure voldoen we aan de eisen voor het keurmerk Warm Incasseren en zetten we ons elke dag in om de schuldenlast van klanten te verminderen. 

Veelgestelde vragen

Ik ben door een 06 nummer gebeld over een betalingsachterstand. Is dat wel een medewerker van Evides geweest?
Het kan zijn dat u door een Evides medewerker met een 06 nummer gebeld bent. Als u het niet vertrouwt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om het telefoonnummer te controleren.
Ik heb beginnende schulden. Wat kan ik doen?

Met een goed plan kunt u eruit komen. Op de website www.zelfjeschuldenregelen.nl maakt u in 6 stappen een realistisch aflosplan om zelf uw achterstanden aan te pakken. U vindt er ook voorbeeldbrieven om regelingen te treffen met uw schuldeisers.

Actieplan maken

Ik wil een persoonlijk gesprek met Evides om samen te kijken naar een oplossing. Wat kan ik doen?

Voor een vrijblijvend gesprek met een specialist schuldhulp kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij werken hiervoor samen met wijkteams. Samen met u bekijken we dan wat een goede en blijvende oplossing voor uw situatie is.

Wat gebeurt er als ik mijn factuur niet op tijd betaal?

Het kan natuurlijk gebeuren dat het u niet lukt om onze facturen te betalen. Door op tijd naar een oplossing te zoeken, zorgt u ervoor dat de kosten niet hoger worden. Als u niet betaalt, start onze sociale incassoprocedure. Op onze incassopagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn, zodat we samen met u tot een oplossing komen.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.