Hulp bij betalen

Wat goed dat u hulp zoekt bij het regelen van uw betalingen. Er zijn verschillende manieren waarmee we u kunnen helpen.

  • Passend advies
  • Persoonlijke hulp
  • Besparen op uw vaste lasten
  • Meer overzicht

Door op tijd naar een oplossing te zoeken bij geldzorgen zorgt u ervoor dat de kosten niet hoger worden. Maar liefst 98% van de mensen met een betalingsachterstand vindt een oplossing door om hulp te vragen.


 Persoonlijke oplossing voor uw situatie

Bekijk hieronder wat het beste bij uw situatie past. Alle mogelijkheden zijn gratis. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Wij verbinden u door met een specialist schuldhulp of plannen een terugbelafspraak met u in. Daarmee zet u al uw eerste stap op weg naar een schuldenvrij bestaan. Wacht niet langer en kom vandaag nog in actie.

Persoonlijke hulp voor uw situatie

Doe (anoniem) een test op geldfit.nl en krijg advies dat bij uw financiële situatie past. U kunt natuurlijk ook 0800-8115 bellen of met een van de medewerkers chatten. Naast het advies, krijgt u ook tips over welke organisaties (bij u in de buurt) kunnen helpen met uw geldzaken.


Advies voor uw situatie

Besparen op uw vaste lasten

Meer overzicht en rust in uw financiën. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om te besparen op uw vaste lasten.

Aanmelden kennismakingsgesprek

Hulp vanuit de gemeente

Het Startpunt Geldzaken biedt geldplannen voor elke situatie. Voer op de website uw postcode in voor Startpunt Geldzaken in uw eigen gemeente. Vul vervolgens - anoniem - enkele vragen in om te bepalen welk geldplan het best past bij uw situatie, zoals ‘Geldplan Beter Rondkomen’ of ‘Geldplan Kom uit de Geldzorgen’.

Bekijk de geldplannen

Veelgestelde vragen

Ik weet niet bij welke instantie ik het best terecht kan. Wat kan ik nu doen?

Neem in dit geval contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Wij verbinden u door met een specialist schuldhulp of plannen een terugbelafspraak met u in. Daarmee zet u al uw eerste stap op weg naar een schuldenvrij bestaan. Wacht niet langer en kom vandaag nog in actie.

Ik wil elke maand mijn vaste uitgaven betalen en genoeg geld overhouden om van te leven. Kan ik advies krijgen hoe ik dit kan doen?

Doe (anoniem) de geldfit-test. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u advies dat bij uw financiële situatie past. Ook krijgt u tips over welke organisaties (bij u in de buurt) kunnen helpen met uw geldzaken. U kunt natuurlijk ook 0800-8115 bellen of met een van de medewerkers chatten.

Doe de test

Ik wil persoonlijke hulp bij mijn geldzorgen. Wie kan mij daarbij helpen?

Doe (anoniem) een test op geldfit.nl en krijg advies dat bij uw financiële situatie past. U kunt natuurlijk ook 0800-8115 bellen of met een van de medewerkers chatten. Naast het advies, krijgt u ook tips over welke organisaties (bij u in de buurt) kunnen helpen met uw geldzaken.

Advies voor uw situatie

Ik wil meer overzicht en rust in mijn financiën. Hoe kan ik dat regelen?

U kunt terecht bij het Vaste Lasten Pakket. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om te besparen op uw vaste lasten. Dit doen we met een bespaarcheck (uitgaven omlaag) en een inkomenscheck (inkomen in de vorm van toeslagen omhoog).

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Ik wil hulp vanuit mijn eigen gemeente. Waar kan ik terecht?

Het Startpunt Geldzaken biedt geldplannen voor elke situatie. Voer uw postcode in voor Startpunt Geldzaken in uw eigen gemeente. Op de website vult u – anoniem - enkele vragen in om te bepalen welk geldplan het best past bij uw situatie, zoals ‘Geldplan Beter Rondkomen’ of ‘Geldplan Kom uit de Geldzorgen’.

Bekijk de geldplannen

Wat gebeurt er als ik mijn factuur niet op tijd betaal?

Als u een factuur niet op tijd betaalt, start onze incassoprocedure.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.