Uw aanvraag in vijf stappen

Bij het aanvragen van een nieuwe aansluiting, een aanpassing of verwijdering van een aansluiting doorloopt u vijf stappen.

1. Start een nieuwe aanvraag via www.mijnaansluiting.nl
Bij uw aanvraag krijgt u een ‘aanvraagnummer’ toegewezen. Houd dit aanvraagnummer bij de hand wanneer u hierover contact opneemt. Voor de uitvoering van de werkzaamheden kunt u een voorkeursdatum aangeven. Dit kan vanaf dertien weken na uw aanvraag. 

2. Ontvangstbevestiging
U ontvangt direct een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Binnen vijf werkdagen neemt Evides Waterbedrijf contact met u op om uw aanvraag met u door te nemen.

3. Offerte
U ontvangt binnen zes weken na de aanvraag een offerte. Als u akkoord gaat en de bijbehorende kosten betaalt, verzenden we de werkopdracht naar de aannemer die het werk uitvoert.

4. Uitvoering
De aannemer neemt binnen vijf werkdagen contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. Let op: bij het plaatsen van een drinkwateraansluiting moet de locatie aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bekijk de checklist aansluitvoorwaarden .

5. Klaar! U kunt gebruikmaken van uw wateraansluiting
Gaat het om een nieuwe aansluiting? Meld u dan aan als nieuwe klant. Zo kunnen we de administratieve gegevens in ons klantsysteem zetten en aan uw klantnummer koppelen. En kunt u gebruikmaken van uw wateraansluiting.

Aanmelden als nieuwe klant

© 2023