Kraanwater op tafel

Kraanwater is duurzaam, gezond en eenvoudig beschikbaar. Evides wil het horecaondernemers gemakkelijk maken om kraanwater te serveren. Daarom bieden we horeca in Zuidwest-Nederland gratis kraanwaterkaraffen aan.

Wellicht merkt u het zelf al in uw restaurant: steeds meer consumenten vragen om kraanwater omdat dit beter is voor het milieu. Rivier-, grond- en duinwater zuiveren wij op milieuvriendelijke wijze en vervoeren wij via ondergrondse leidingen, waardoor er geen transport over de weg of verpakkingsmateriaal nodig is. Hierdoor blijft de CO₂-voetafdruk van kraanwater laag.

alt

Karaffen bestellen?

Heeft u een horecagelegenheid in ons voorzieningsgebied (Zuid-Holland Zuid, Zeeland, Brabantse Wal) en wilt u kraanwater schenken? Vraag dan Evideskaraffen aan via het aanvraagformulier. U ontvangt dan kosteloos 12 karaffen per post.

Bestel de karaffen

U bepaalt

Uiteraard bepaalt u zelf of kraanwater gratis op het menu staat of tegen een kleine servicevergoeding. Er zijn ook restauranthouders die dit koppelen aan een goed doel. Bijvoorbeeld door voor elke geserveerde karaf kraanwater 1 euro te berekenen en die te doneren aan een goed doel dat zich inzet voor drinkwater in ontwikkelingslanden, zoals bijvoorbeeld Stichting Water for Life.

Onze kraanwaterkaraf heeft een inhoud van 1 liter en is vaatwasmachinebestendig. Het model ligt goed in de hand, schenkt makkelijk en de brede hals maakt eventuele toevoegingen zoals ijsblokjes of citroenschijfjes prima mogelijk.


alt

Kraanwaterrecepten

Kraanwater is lekker, gezond en duurzaam. Om het nog lekkerder te laten smaken, hebben we vier kraanwaterrecepten samengesteld. Probeer ze zelf!

Bekijk de kraanwaterrecepten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.