Zakelijk
Evides Groot Zakelijk

Service voor Groot zakelijke klanten

Verbruikt u meer dan 10.000 m3 op één aansluiting per jaar? Of bent u een woningcorporatie, gemeente, zorginstelling of school? Dan bent u een grootzakelijke klant. U vindt hier alle informatie die voor u van belang is.

Wat wilt u doen?

Tarieven

Dagelijks kunt u rekenen op betrouwbaar drinkwater uit de kraan. Hiervoor brengen we zowel vaste als variabele kosten in rekening. De drinkwatertarieven gelden voor ons hele leveringsgebied.
Tarieven bekijken

Wateraansluiting

Is er in het pand nog geen drinkwateraansluiting aanwezig? Of wilt u deze aanpassen of verwijderen? Ga naar wateraansluiting aanvragen en regel het via mijnaansluiting.nl.
Wateraansluiting aanvragen
Icoon onderhoud

Storingen en werkzaamheden

Wij staan voor een continue levering van betrouwbaar water. Helaas doen zich wel eens storingen voor in de drinkwatervoorziening, geven wij een kookadvies uit of plannen wij werkzaamheden aan het leidingnet.

Bekijk het actuele overzicht
Icoon meterstand

Slimme meters

Voor drinkwateraansluitingen in de tariefklasse grootverbruik plaatsen wij slimme watermeters. Hiermee kunnen we het waterverbruik nauwkeurig monitoren en eventuele afwijkingen, lekkages of drukverlies signaleren. 

Meer over slimme meters
Icoon kraan

Openbaar drinkwater aanvragen

Steeds meer mensen willen tijdens het wandelen, fietsen of winkelen ook over drinkwater beschikken. Evides heeft openbare drinkwatertappunten om in deze behoefte te voorzien. U kunt zo’n tappunt aanvragen voor uw gemeente.

Meer informatie

Uitgelicht

Evides drinkwaterboot

Drinkwater voor de scheepvaart

De afdeling Scheepvaart van Evides levert drinkwater aan de scheepvaart in het Rotterdams havengebied. Dit gebeurt met vier waterboten. Bekijk ons vaarschema.

Bekijk het vaarschema
Analist in waterlab

Legionellabeheer en -monstername

Zoekt u een organisatie die voor u Legionella kan detecteren? Kijk dan op de website van de RVA. Meer informatie over beheersplannen kunt u vinden op: InfoDWI.

Naar InfoDWI.nl
Evides medewerker controleert water

Controle drinkwaterinstallaties

Namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat voeren wij periodiek controles uit op collectieve watervoorzieningen- installaties en leidingnetten.

Meer over de controles

Zoekt u meer informatie?

Bekijk de veelgestelde vragen pagina.

© 2024