alt

Hoe wordt mijn drinkwater gemaakt?

24 uur per dag stroomt er drinkwater bij u thuis uit de kraan. Maar hoe wordt drinkwater eigenlijk gemaakt, en hoe lang duurt dat? Wanneer is water schoon?

Klanten2.500.000 klanten
Waterleiding14.000 km leiding

Ontdek meer

alt

Waterkwaliteit en hardheid

Tijdens de zuivering en in het leidingnet controleren we nauwkeurig of het water voldoet aan de strenge normen die in Nederland gelden voor drinkwater. Wilt u weten waar uw water vandaan komt en wat de samenstelling is?

Meer over waterkwaliteit en hardheid

Wat is mijn kraanwaterkwaliteit?

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%' of '#' Vul een geldige postcode in.

Wij hebben op uw postcode helaas geen informatie gevonden. Probeer een andere postcode.

Bespaarrtips

Bespaartips

Wij maken en leveren het drinkwater op een duurzame manier. Wilt u weten hoe u duurzaam met water om kunt gaan? Bekijk dan onze bespaartips.

Lees meer

Water for Life

Water for Life

Via Water for Life kunt u andere mensen helpen aan schoon drinkwater. Alle bijdragen worden direct en volledig ingezet voor projecten.

Lees meer

Educatie

Educatie

24 uur per dag komt er drinkwater thuis uit de kraan. Maar hoe wordt het eigenlijk gemaakt? En hoe lang duurt dat? Leer alles over drinkwater.

Lees meer

alt

Vorst? Voorkom schade!

Wij raden u aan om uw buitenkranen af te sluiten, af te tappen én de watermeter te isoleren. Het liefst nog voor de vorstperiode begint. Zo voorkomt u bevriezing en daarmee lekkages, overlast en hoge kosten.

Schade voorkomen

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.