Waterstoring Vlaardingen hersteld

Medewerker van Evides neemt watermonster

Woensdagavond kwam rond 20.00 uur de melding dat een transportleiding was gesprongen in Vlaardingen. Naast veel wateroverlast en omleidingen hadden delen van de stad geen drinkwater. De storing was rond 22.15 verholpen.

Monteurs waren snel ter plaatse om de leiding te sluiten. Vervolgens hebben zij deze stapsgewijs weer geopend om de druk niet te hard te laten oplopen. Rond 22.15 hadden de inwoners van Vlaardingen weer drinkwater tot hun beschikking. De verdere reparatie vindt 4 februari plaats.

--------------------

Bericht 3 februari 21.45 uur

In Vlaardingen is een grote lekkage ontstaan als gevolg van een breuk in de waterleiding in en rond de Holysingel. Als gevolg van de leidingbreuk heeft een deel van Vlaardingen geen drinkwater. Onze monteurs zijn ter plaatse en werken hard aan het oplossen van de storing.

Watervoorziening herstelt zich

Evidesmonteurs hebben allereerst de leiding gesloten. Stapsgewijs wordt deze weer open gezet, waardoor de watervoorziening in het omliggende gebied zich herstelt. Waarschijnlijk zijn de problemen rond 22.15 uur verholpen en heeft iedereen weer kraanwater ter beschikking.

Hoogbouw? Let op hydroforen

Woont u in een gebouw met meerdere etages en een hydrofoorinstallatie? De beheerder of eigenaar dient deze pomp te resetten, voordat er weer water uit de kraan komt. Dit is meestal het geval bij hoogbouw, zoals appartementen en flats.

Onze excuses voor de overlast.

--------------------

Bericht 3 februari 20.30 uur

In Vlaardingen is een grote lekkage ontstaan als gevolg van een breuk in de waterleiding in en rond de Holysingel. De omgeving is afgesloten.

Als gevolg van de leidingbreuk heeft een deel van Vlaardingen geen drinkwater. Onze monteurs zijn ter plaatse en werken hard aan het oplossen van de storing.

Onze excuses voor de overlast.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.