Najaarstip: bezoek een watertentoonstelling

Aquarama is een interactieve watertentoonstelling, waarin bezoekers op een speelse manier kennismaken met de ‘weg van het water’.

Breng in het najaar eens een bezoek aan één van de tentoonstellingen waaraan Evides Waterbedrijf heeft meegewerkt: het Aquarama, A Seal en het Biesbosch Museumeiland.

Ontdek de waterwereld in het Aquarama

Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht heeft een Aquarama: een interactieve watertentoonstelling. Hier maken bezoekers op een leuke manier kennis met de ‘weg van het water’. Het Aquarama is gerealiseerd door de waterpartners in de regio, waaronder Evides en is kosteloos te bezoeken.

Ga op bezoek bij de zeehonden in A Seal

A Seal Zeehondenopvang & Expo Stellendam is een plek waar zeehonden en water centraal staan. Naast de zeehondenopvang is er een expositie waar bezoekers meer kunnen leren over het water in de regio. Zo ook over kraanwater. Entreeprijzen en openingstijden zijn te vinden op de website. 

Maak kennis met de Bieschbosch

Op het Biesbosch MuseumEiland, naast onze productielocatie Petrusplaat, is veel te zien over het verleden, heden en de toekomst van de Biesbosch en van de vele functies die deze unieke omgeving heeft. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan onze drie spaarbekkens, waarin Maaswater is opgeslagen dat de grondstof vormt voor de productie van drinkwaterBezoek de website voor de openingstijden en entreeprijzen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.