Oproep: lek gezocht in midden Zeeuws-Vlaanderen

Sinds woensdag heeft Evides Waterbedrijf te maken met een lekkage in het midden van Zeeuws-Vlaanderen. We hebben het lek helaas nog niet gevonden.

De lekkage bevindt zich in het gebied tussen Philippine / de Braakmankreek tot aan Kloosterzande / Hulst, zoals aangegeven op het kaartje. Monteurs zijn op pad om het lek te vinden en we hebben een helikopter en drone ingezet, maar tot op heden zonder resultaat.

Ziet u veel water stromen?

Verblijft u op dit moment in dit gebied en ziet u ergens veel helder water stromen, bijvoorbeeld in een weiland, de sloot of gewoon op straat? Neem dan direct contact op met Evides via 0900 0787 en kies storingen.

Op dit moment kan het zijn dat klanten een wat lagere waterdruk ervaren in de omgeving Hoek. Wij willen de lekkage zo snel mogelijk lokaliseren en repareren voordat klanten in die omgeving meer hinder gaan ervaren van de lekkage.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.