Wereldhavendagen: komt u bij ons langs?

Drinkwaterboot van Evides en de Rotterdamse haven

Een lekker kraanwatertje tappen: Evides Waterbedrijf is er weer bij op de Wereldhavendagen. Bezoekers vullen op 1, 2 en 3 september gratis hun bidon, flesje of bekertje. U vindt ons op de Willemskade.

Onze medewerkers staan met kraanwater klaar in de Evidesstand. Laat bij onze selfiebox een kraanwaterselfie maken, en proost met een duurzaam drinkwatertje op het 40-jarige bestaan van de Wereldhavendagen. De foto vindt u terug op onze Facebook en krijgt u mee naar huis.

Demonstratie drinkwaterboten

In Rotterdam zelf én tot ver in het Rotterdamse havengebied leveren wij drinkwater. Aan de binnenvaart in de havens doen we dit vanaf het water, met onze drinkwaterboten. Tijdens de Wereldhavendagen laten onze schippers hun werk zien. Op vrijdag van 12.50-13.40 uur, op zaterdag van 15.10-16.00 uur en op zondag van 12.20-13.00 uur tijdens de demonstratie.

Duurzaam kraanwater

Meer weten over kraanwater? Bezoek ons op de Wereldhavendagen of kijk eens verder rond op www.evides.nl/drinkwater. Kom bijvoorbeeld meer te weten over ons leidingnet, waardoor geen vervoer over de weg en verpakkingsmateriaal nodig is. En over onze zuiveringslocaties, hoe wij zorgen voor een veilige waterkwaliteit en de bronnen die wij gebruiken voor het maken van drinkwater.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.